رئیس دانشگاه تبریز در آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت:

به شما دانشجویان و آینده سازان کشور افتخار می کنم

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۸ کد : ۱۹۶۳۸ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۸۷۹۶

 

آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت (بخش درون دانشگاهی) دانشگاه تبریز امروز با حضور رئیس دانشگاه تبریز، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، معاونان و جمعی از روسای دانشکده‌ها و با معرفی آثار و انجمن‌های برتر در تالار وحدت این دانشگاه به کار خود پایان داد.

دانشجویان گنجینه‌های ارزشمند تولید علم، فناوری و نوآوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر صفر نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز در این مراسم ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری این جشنواره با تاکید براینکه شما دانشجویان گنجینه‌های ارزشمند تولید علم، فناوری و نوآوری در کشورمان هستید، گفت: من به وجود شما دانشجویان که آینده سازان کشورمان هستید افتخار می‌کنم و هرگونه حمایت و پشتیبانی که در حوزه‌های مختلف لازم باشد را از شما دانشجویان دریغ نخواهیم کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه شما دانشجویان با ایجاد فضای پرشور و نشاط و خلاقانه در دانشگاه موجب تولید فکر، اندیشه، نوآوری، خلاقیت و کارآفرینی می‌شوید، تصریح کرد: انجمن‌های علمی، دانشجویی نقش مهم و تاثیرگذاری بدر تولید علم، دانش و مهارت در دانشگاه‌ها و به خصوص توسعه و رشد جامعه و صنعت برعهده دارند و به همین خاطر باید از این انجمن‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها حمایت‌های لازم صورت گیرد.

رئیس دانشگاه تبریز مشارکت فعال بیش از ۱۰۰ انجمن علمی در شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت بخش درون دانشگاهی را نشانه شکوه و عظمت، افتخار و حرکت بی نظیر در این دانشگاه بیان کرد و افزود: اقدامات و کارهای ارزشمندی در این انجمن‌ها صورت می‌گیرد که باید از آثار ارزشمند و برگزیدگان آنها به نحوه شایسته‌ای تقدیر نمود.

دکتر نصر اله زاده در ادامه یادآور شد: همچنین انجمن‌هایی که رتبه و مقامی در این جشنواره به دست نمی‌آورند، نیز باید به خاطر تلاش‌هایی که انجام داده‌اند مورد حمایت قرار گیرند.

وی در بخش دیگر سخنان خود اظهار داشت: روسای دانشکده‌ها و دیگر اساتید فعال در این حوزه نیز بایستی با حضور در آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره از نزدیک ضمن آشنایی بیشتر با دستاوردها، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشجویان دانشکده‌ها خویش، در ادامه راه نیز از آنها حمایت و پشتیبانی‌های لازم را انجام بدهند.

 دکتر نصر اله زاده، در بخش پایانی سخنان خود با اشاره اجمالی به دستاوردهای علمی، آموزشی و پژوهشی این دانشگاه طی سال گذشته گفت: این دانشگاه در یک سال اخیر افتخارات بزرگی از جمله کسب رتبه دوم کشوری در زمینهٔ » فعالیت مؤثر در توسعهٔ زیست بوم نوآوری و فناوری، سرآمد دیپلماسی علمی و در جذب دانشجویان خارجی، مدیریت بهینه، مدیریت بهینه سرمایه اجتماعی، توسعه ارتبا صنعت و جامعه و ... به دست آورده که همه این افتخارات در سایه تلاش و کوشش دانشجویان، اساتید و کارکنان این دانشگاه بوده است.

دانشگاه تبریز پیشرو در برگزاری جشنواره‌های علمی و دانشجویی

دکتر روح‌الله متفکر آزاد، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین ضمن قدردانی از حضور گسترده دانشجویان شرکت کننده و همچنین دست اندرکاران برگزاری جشنواره گفت: دانشگاه تبریز در برگزاری این گونه جشنواره‌های علمی و دانشجویی همیشه در بین دانشگاه‌های کشور پیشرو بوده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه دوران دانشجویی، دوران بی نظیری برای سازندگی، پیشرفت و رشد محسوب می‌شود، تصریح کرد: در دوران دانشجویی در کنار تحصیل به خاطر آزادی عمل و دغددغه کمتر، بهترین فرصت برای مطالعات غیر درسی، فعالیت‌های ورزشی، تفریحی و پیشرفت فکر و اندیشه است.

نماینده مردم تبریز آذرشهر و اسکو در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اینکه دانشجویان آینده سازان نظام اسلامی هستند، یادآور شد: شما دانشجویان نباید زندگی کاریکاتوری داشته باشید، بلکه باید از همه لحظه‌ها و فرصت‌ها برای توسعه و پیشرفت خودتان و جامعه بهره ببرید.

 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود، از شهر تبریز به عنوان مهد فرهنگ و تمدن یاد کرد و افزود: تبریز به دلیل زیست بوم بی نظیر و تاریخ، فرهنگ و تمدن ش همواره مورد احترام همگان بوده است و به همین خاطر به عنوان شهر اولین‌ها مطرح است.

وی ادامه داد: دانشجویان غیربومی نیز ضمن آشنایی بیشتر با تاریخ، فرهنگ و تمدن این سرزمین می‌توانند از جاذبه‌های این شهر و فرهنگ مردم این دیار بهره مند شوند.

فعالیت حاضر ۱۰۶ انجمن علمی دانشجویی در زمینه‌های مختلف در دانشگاه تبریز

حجت الاسلام احمد حمیدی، مدیر امور اجتماعی دانشکاه تبریز نیز در این آیین با اشاره به روند برگزاری این جشنوراه گفت: جشنواره بین المللی حرکت، بخش درون دانشگاهی، بزرگترین رویداد علمی و دانشجویی است که در این دانشگاه برگزار می‌شود و هدف این جشنواره ایجاد شور و نشاط در محیط دانشگاه و تقویت حس مسئولیت پذیری اجتماعی و فعالیت‌های گروهی دانشجویان است.

وی در ادامه با بیان اینکه در بخش نمایشگاهی این جشنواره از بین ۱۰۶ انجمن تعداد ۱۰۰ انجمن در ۲۷ غرفه آثار و دستاوردهای خود را ارائه کرده بودند، تصریح کرد: ۱۴۰ اثر در این دوره از جشنواره مورد ارزیابی قرار گرفت که امروز از ۵۰ اثر و انجمن برتر تجلیل به عمل می‌آید.

وی زمینه‌های رقابت در این جشنواره را تألیف و ترجمه کتاب؛ نشریه؛ اختراع؛ محتوای دیجیتال؛ کارآفرینی؛ ابداع و نوآوری؛ خلاقانه در بین رشته‌های علوم انسانی؛ فنی و مهندسی؛ کشاورزی، علوم پایه و ... عنوان کرد و افزود: در حال حاضر ۱۰۶ انجمن علمی دانشجویی در زمینه‌های مختلف علوم انسانی، معماری، کشاورزی و دامپزشکی، فنی و مهندسی و علوم پایه در دانشگاه تبریز مشغول به فعالیت هستند، تصریح کرد: از این تعداد ۲۵ انجمن در زمینه علوم انسانی، ۴۳ انجمن در راستای فنی و مهندسی، ۱۷ انجمن در زمینه کشاورزی و دامپزشکی، ۵ انجمن در ارتباط با معماری و هنری و ۱۵ انجمن دیگر در بین رشته‌ای فعالیت می‌کنند.

لازم به ذکر است؛ نمایشگاه بخش درون دانشگاهی شانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت از ۱۷ تا ۲۴ اردیبهشت‌ماه، در محل نگارخانه شهید آوینی واقع در ساختمان شهید باکری برای بازدید علاقه‌مندان دایر شده بود.

 

https://tabrizu.ac.ir/images/www/fa/page/editor/2021/1623485356-188cfa53a6ef3231c4e261acc132112e.gif نتایج بخش رقابتی شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت (بخش درون دانشگاهی)/کلیک کنید

 

کلید واژه ها: رئیس دانشگاه تبریز دکتر صفر نصراله زاده شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت اختتامیه بخش درون دانشگاهی دکتر روح‌الله متفکر آزاد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی حجت الاسلام احمد حمیدی مدیر امور اجتماعی دانشکاه تبریز


( ۷ )

نظر شما :