توسعه همکاری‌های مشترک دانشگاه تبریز با سازمان منطقه آزاد تجاری - صنعتی ارس

۱۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۶ کد : ۹۷۲۵ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۳۸۹۱

اعضای هیات رئیسه دانشگاه تبریز با حضور در منطقه آزاد تجاری - صنعتی ارس در نشستی با اعضای هیات مدیره این سازمان  در مورد راه های گسترش همکاری های مشترک در حوزه های مختلف از جمله تقویت و توسعه پردیس بین المللی ارس دانشگاه تبریز تبادل نظر نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این جلسه دکتر میررضا مجیدی، رئیس دانشگاه تبریز و محسن نریمان مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ارس و دیگر معاونان و مدیران شرکت کننده در این نشست؛ بر عملیاتی شدن تفاهم نامه همکاری های مشترک، از جمله جذب دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی با توجه به نیاز منطقه، توسعه فعالیت شرکت های دانش بنیان، اجرای دوره ها و طرح های مشترک، برنامه ریزی و ایجاد زیر ساخت ها برای توسعه گردشگری، تجارت، صنایع، رونق تولید و غیره با توجه به ظرفیت های دو دستگاه تاکید کردند.

رئیس دانشگاه تبریز در ادامه این نشست با تاکید بر اینکه جذب دانشجویان خارجی جزو اولویت های دانشگاه تبریز است و پردیس بین المللی ارس این دانشگاه پتانسیل های بالایی در این زمینه دارد، اظهار داشت: صنایعی که در منطقه آزاد ارس مستقر هستند و ظرفیت های بالای گردشگری به این موضوع کمک می کنند.

دکتر میررضا مجیدی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اهمیت ارتباط دانشگاه دانشگاه با صنعت، خاطرنشان کرد: دانشگاه تبریز می تواند به کمک بخش های تحقیق و توسعه صنایع مستقر در ارس آمده و در زمینه بهبود کیفیت کالاهای تولیدی با صاحبان صنعت همکاری کند.

وی ارتباط و همکاری با اساتید دانشگاه های قفقاز و اوراسیا با دانشگاه های ارس را نیز جزو برنامه های آتی بیان کرد و افزود: بر اساس برنامه های تعریف شده، واحد بین الملل انجمن بازاریابی ایران در شمال غرب کشور در منطقه ازاد ارس راه اندازی می شود.

رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به ضرورت همکاری مشترک با شرکت های دانش بنیان مستقر در ارس، تاکید  کرد: همکاری مشترک شرکت های دانش بنیان های مستقر در مرکز رشد دانشگاه تبریز با شرکت های دانش بنیان مرکز رشد ارس به توسعه صنعتی استان کمک می کند.

وی با بیان اینکه در آینده نزدیک کارگاه های آموزشی متناسب با نیازهای صنایع منطقه توسط دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد، یادآور شد: تیم تحقیقاتی مشترک دانشگاه های ترکیه  دانشگاه تبریز در حوزه ها و  زمینه های مورد نظر  فعالیت خواهند کرد.

به گفته وی در  بحث گردشگری حضور انجمن علمی گردشگری و کانون علمی گردشگری دانشگاه تبریز که  تور لیدر های گردشگری متشکل از دانشجویان هستند، می توانند در زمینه گردشگری ارس هم ایفای نقش می کنند.

دکتر سید صمد حسینی رئیس پردیس بین المللی ارس دانشگاه تبریز نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه مجوز بورسیه ۳۰ دانشجوی خارجی برای تحصیل در پردیس بین المللی ارس دانشگاه تبریز، اخذ شده است، تصریح کرد: انتقال دانشجویان ایرانی که مشغول به تحصیل در آذربایجان، ارمنستان و نخجوان هستند نیز یکی دیگر از موضوعات مهمی است که در پردیس بین المللی ارس دانشگاه تبریز دنبال می شود.

 مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس نیز در این جلسه تاکید کرد: وام کم بهره برای دانشجویان پردیس ارس دانشگاه تبریز با معرفی به بانک و از طریق صندوق رفاه دانشگاه با مشارکت سازمان منطقه آزاد ارس، تعلق می گیرد.

محسن نریمان گفت: دانشگاه تبریز یکی از برندهای مهم دانشگاهی کشور است و از هر نوع فعالیت دانشگاه تبریز در منطقه آزاد ارس حمایت می کنیم.

وی با اشاره به حمایت از حضور اساتید و دانشجویان خارجی و ایرانی در ارس خاطرنشان کرد: افزایش فعالیت دانشگاهی باعث معرفی بیشتر ارس در سطح کشور و مجامع بین المللی خواهد شد.

بازدید از بخش های مختلف پردیس بین المللی ارس واقع در منطقه آزاد ارس و شهر جلفا از دیگر برنامه های هیات رئیسه دانشگاه تبریز بود.

همین گزارش حاکی است، منطقه آزاد ارس در شمالغرب ایران در نقطه صفر مرزی در مجاورت با کشورهای ارمنستان، آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان استقرار یافته است.

بر اساس مصوبه هیات وزیران در تاریخ1384/4/7 محدوده منطقه آزاد ارس شامل 9700 هکتار از اراضی منطقه می شد که براساس مصوبه جدید این هیات محترم در 1387/9/14 ، محدوده این منطقه به 51 هزار هکتار شامل بخشهایی از 2 شهرستان جلفا و خداآفرین افزایش یافته است.

 

 


نظر شما :