با ارائه تسهیلات ویژه؛ زندگی مشترک ۱۰۰ زوج دانشجویِ دانشگاه تبریز آغاز شد

زندگی مشترک 100 زوج دانشجویِ دانشگاه تبریز با ارائه تسهیلات ویژه در قالب جشن ازدواج دانشجویی از سوی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در بیست و دومین دوره ازدواج دانشجویی یا طرح ملی "همسفر تا بهشت" با محوریت شعار ازدواج به هنگام آگاهانه، آسان و پایدار در سال تحصیلی 98-97 همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در دانشگاه ها کلید خورد.

در این طرح 100 زوج از دانشجویان دانشگاه تبریز که تاریخ عقد آنان از اول فروردین 1396 تا پایان بهمن ماه 1397 بوده، ثبت نام  کرده بودند و از تسهیلات و دوره های آموزشی فرهنگی ویژه در مشهد مقدس به صورت رایگان بهره مند شدند.

در این طرح زوج های جوان، آموزش مهارت های زندگی، همسرداری و هنر عشق ورزیدن، در آغاز زندگی را تمرین کردند.

لازم به ذکر است علاوه بر دوره های فرهنگی و  آموزشی یاد شده، از سوی نهاد نمایندگی مقام رهبری در دانشگاه تبریز کمک هزینه سفر به مشهد مقدس به زوج های جوان دانشجو هم اعطا شد.