کمک‌های خیرخواهانه دانشگاهیان دانشگاه تبریز برای ایتام

دانشگاهیان دانشگاه تبریز به مناسبت ماه مبارک رمضان در قالب طرح سفره های آسمانی برای جمعی از ایتام استان غذای گرم و افطاری می دهند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این طرح جمعی از اساتید دانشگاه تبریز در یک اقدام خیرخواهانه همزمان با ولادت امام حسن مجتبی(ع)، که در تقویم رسمی کشورمان به نام روز اکرام ایتام نامگذاری شده، برای جمع کثیری از ایتام افطاری خواهند داد.

لازم به ذکر است، به مناسبت ماه مبارک رمضان کمیته امداد استان آذربایجان شرقی به منظور ارتقای سطح زندگی محرومان و مستضعفین این استان برنامه های مختلفی را برای کمک به این اقشار در نظر گرفته از جمله آنها می توان جذب حامی در قالب طرح محسنین( فرزندان دارای سرپرست نیازمند)، جمعع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی با یاد مولای متقیان علی(ع) در قالب طرح همیان مولا و توزیع جیره خشک به صورت سبد کالا، اطعام به صورت غذای گرم و افطاری دسته جمعی نیازمندان در قالب طرح سفره های آسمانی و ... اشاره کرد.

از این رو از همه دانشگاهیان دانشگاه تبریز می خواهیم در حد توان در قالب این طرح ها به کمک و یاری محرومان و مستضعفین این استان بشتابند.