آزمون زبان انگلیسی عمومی (UTET) در دانشگاه تبریز برگزار شد

چهاردهمین آزمون زبان انگلیسی عمومی (UTET) روز گذشته با شرکت 365 داوطلب در سالن آزمون های دانشگاه تبریز واقع در کوی ولیعصر این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این آزمون داوطلبان می توانند در تمامی مناطق کشورمان  شرکت نمایند که نمونه بارز این امر شرکت مسن ترین داوطلب 88 ساله از ملایر بود که با داشتن مدرک کارشناسی ارشد در صدد ورود به مقطع دکتری در دانشگاه ارومیه بوده است.

آزمون زبان انگلیسی عمومی (University of Tabriz English Test) بیشتر به منظور ایجاد تسهیلات براى دانشجویان و فارغ التحصیلان کارشناسى ارشد و دانشجویان دوره‌هاى دکترى برگزار می شود.

بر پایه همین گزارش، دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکترا با ارایه گواهی اشتغال به تحصیل و فارغ التحصیلان دوره کارشناسی ارشد با ارایه گواهی فراغت از تحصیل می توانند در این آزمون شرکت کنند.

یادآور می شود: دانشگاه تبریز جهت تسهیل روند ادامه تحصیل در دوره‌های دکتری تخصصی، هر ساله اقدام به برگزاری دو دوره آزمون زبان عمومی می‌نماید.