دانشجوی دانشگاه تبریز به عنوان جوان نمونه آذربایجان شرقی انتخاب شد

مرتضی نظری هریس، دانشجوی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز دریازدهمین جشنواره حضرت علی اکبر (ع) به عنوان جوان نمونه استان آذربایجان شرقی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این دانشجوی دانشگاه تبریز این عنوان را در حوزه علمی و پژوهشی این جشنواره بدست آورده که بخشی از جوایز خود را در حمایت از هم وطنان سیل‌زده اهدا کرده است.

همین گزارش حاکی است؛ نظری هریس دانشجوی دکترای مهندسی برق-قدرت دانشگاه تبریز است و از فعالیت های پژوهشی وی می توان به چاپ 17 مقاله پژوهشی در مجلات ISI، 5 مقاله در مجلات علمی-پژوهشی، چاپ 14 عنوان فصل کتاب در انتشارات معتبر بین المللی، ارائه بیش از 23 مقاله در کنفرانس های داخلی و خارجی و همکاری در 2 پروژه تحقیقاتی اشاره کرد.

کسب عنوان دانشجوی نمونه دانشگاه تبریز در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به ترتیب در سال های 1394، 1395 و 1397 و به عنوان دانشجوی نمونه کشوری در مقطع کارشناسی ارشد در سال 1395، منتخب جشنواره پویایی و خلاقیت علمی- پژوهشی دانشگاه تبریز در مقطع کارشناسی ارشد در سال ۱۳۹۴ و ... از دیگر افتخارات این دانشجوی دانشگاه تبریز است.