به مناسبت هفته منابع طبیعی؛ محوطه دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز پاکسازی شد

به مناسبت هفته منابع طبیعی و در استقبال از بهار؛ محوطه دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز به صورت نمادین از سوی اساتید و دانشجویان این دانشکده پاکسازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این پاکسازی در راستای نامگذاری 20 اسفند به نام روز منابع طبیعی، مردم، بسیج و همیاران طبیعت، توسط گروهی از اساتید، دانشجویان و اعضای انجمن های علمی  دانشکده اقتصاد و مدیریت  طی برنامه ای با عنوان "دانشکده پاک" صورت گرفت.

بر پایه همین گزارش، در این آیین اعضای شرکت کننده به صورت داوطلبانه و با هدف احترام گذاشتن به طبیعت و به ویژه نشان دادن روحیه بالای همیاری و همکاری برای حفظ محیط زیست برای اولین بار در سطح دانشگاه تبریز اقدام به جمع ­آوری و تفکیک زباله ها نمودند.

شایان ذکر است؛ در پایان  این مراسم همچنین به پاس قدردانی از زحمات  همکاران خدماتی و فضای سبز که در محوطه این دانشکده فعالیت می کنند، با اهدای لوح تقدیر و  شاخه گل تجلیل بعمل آمد.