طی احکامی از سوی سازمان بسیج اساتید آذربایجان شرقی صورت گرفت: انتصاب جانشین، رئیس و معاونان بخش های مختلف بسیج اساتید دانشگاه تبریز

طی احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر حسین جدیری رئیس سازمان بسیج اساتید آذربایجان شرقی، جانشین و معاون سیاسی، رئیس شورای راهبردی مشورتی و معاونان پشتیبانی، مسئول صندوق قرض الحسنه، آموزش و معاون نیروی انسانی، فرهنگی اجتماعی و مسئول حلقه های صالحین و علمی و فناوری بسیج  اساتید دانشگاه تبریز منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بر اساس احکام صادر شده از سازمان بسیج اساتید آذربایجان شرقی حجت الاسلام دکتر سعید علیزاده جانشین بسیج اساتید دانشگاه تبریز و معاون سیاسی بسیج دانشگاه، دکتر روح الله متفکر آزاد رئیس شورای راهبردی مشورتی، دکتر رسول محمد رضایی معاون پشتیبانی، مسئول صندوق قرض الحسنه، حجت الاسلام دکتر ناصر فروهی معاون آموزش و معاون نیروی انسانی، حجت الاسلام دکتر عمران عباسپور معاون فرهنگی اجتماعی و مسئول حلقه های صالحین و دکتر مصطفی صحرایی معاون علمی و فناوری بسیج  اساتید دانشگاه تبریز منصوب شده است.

این احکام به پیشنهاد مسئول کانون بسیج دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی دانشگاه تبریز و در چهارچوب آیین نامه بسیج اساتید برای این افراد به طور جداگانه صادر شده است.

همچنین دکتر جلیل شفق کلوانق مسئول بسیج اساتید دانشگاه تبریز طی نامه ای از دکتر صفر نصراله زاده جانشین و معاون آموزشی سابق بسیج اساتید این دانشگاه تقدیر و تشکر نموده است.

یادآور می شود: هم اکنون حدود 800 نفر هیات علمی در دانشگاه تبریز مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد بیش از نیمی آنها عضو بسیج اساتید دانشگاه تبریز است.