استاد دانشگاه تبریز، منتخب علمی قشر بسیج اساتید شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در جشنواره استانی جهادگران علم و فن آوری سال 1397 سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فن آوری سپاه عاشورا، دکتر جلال شیری عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز به عنوان منتخب علمی قشر بسیج اساتید برگزیده شد.

همین گزارش حاکی است: در لوح سپاسی که به امضاء سردار عابدین خرم فرمانده سپاه عاشورا رسیده، آمده است: رشد و توسعه همه جانبه ایران اسلامی در گرو شناخت، پرورش و هدایت استعدادهای علمی در مسیر بالندگی کشور است. بدون تردید توفیق خدمت در جهت اعتلای کشور به اهداف مقدس آموزشی، افتخاری ستودنی و ارزشمند است. در این راستا و با عنایت به ارزیابی های انجام گرفته شده، جنابعالی در جشنواره استانی جهادگران علم و فن آوری سال 1397 سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فن آوری سپاه عاشورا، به عنوان منتخب علمی قشر بسیج اساتید برگزیده شده اید.

خاطر نشان می شود: دکتر جلال شیری عضو هیات علمی گرو ه آموزشی مهندسی آبیاری و زهکشی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز بوده و چاپ و انتشار بیش از 80 مقاله در نشریات ISI و علمی پژوهشی، ارائه بیش از 15 مقاله در کنفرانس های ملی و بین المللی، تالیف و ترجمه 4 جلد کتاب، قرار گیری در لیست دانشمندان یک درصد برتر دنیا در سال 2017، پژوهشگر برگزیده دانشگاه تبریز از نظر شاخص ارجاعات علمی (  Citation )  سال 2017 و  برنده جایزه دانش آموختگان برتر علمی پژوهشی بنیاد ملی نخبگان در سال 96 از جمله سوابق علمی وی است.