مشاور رئیس دانشگاه تبریز در امور بانوان منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه تبریز، دکتر لیلا خازینی به عنوان مشاور امور بانوان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این حکم که به امضاء دکتر میر رضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز رسیده، آمده است: با توجه به مراتب تعهد، ایمان و سوابق ارزنده آن همکار محترم در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی و لزوم ایجاد انسجام و هماهنگی هر چه بیشتر در امور مربوط به بانوان دانشگاه، به موجب این حکم به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان تعیین می شوید.

همین گزارش حاکی است: دکتر لیلا خازینی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه تبریز بوده و چاپ و انتشار 17 مقاله ISI و علمی پژوهشی، ارائه 16 مقاله در همایش های ملی و بین المللی  و معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده مهندسی شیمی و نفت از جمله سوابق علمی و اجرایی وی است.