مسابقات ورزشی دانشجویان دانشگاه تبریز برگزار می شود

مسابقات ورزشی بین دانشکده ای دانشجویان دانشگاه تبریز آبان و آذرماه سالجاری برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر حسین امامعلی پور معاون دانشجویی دانشگاه تبریز با اعلام اینکه این مسابقات با هدف تعمیم و گسترش ورزش در بین دانشجویان برگزار می شود، گفت: برگزاری چنین مسابقاتی یکی از راهکارهای افزایش مشارکت و فعالیت دانشجویان بوده و موجب کشف استعدادهای مختلف ورزشی از بین آنها می گردد.

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز افزود: این دوره از مسابقات در رشته های تنیس روی میز، شنا ( 66و 100 متر کرال سینه، 66 و 100 متر قورباغه، 66 متر کرال پشت، 66 متر پروانه، 66*4 متر مختلط انفرادی یا تیمی، 66*4 متر آزاد تیمی، دو و میدانی، کشتی آزاد و فرنگی، والیبال، بدمینتون، فوتسال، بسکتبال 3 نفره، هندبال، شطرنج، جودو و تکواندو  برگزار خواهد شد.

دکتر امامعلی پور اضافه کرد: مسابقات ورزشی بین دانشکده ای در دو بخش برادران و خواهران  از نوزدهم آبان ماه سالجاری آغاز و در سوم آذرماه با مشخص شدن نفرات و تیم های برتر  به پایان خواهد رسید.

وی یادآور شد: مسابقات طبق قوانین و مقررات فدراسیون های بین المللی و اتحادیه های جهانی برگزار می گردد.