حضور ۵ استاد و دانشجوی دکتری دانشگاه تبریز در رقابت های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا

۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۶ کد : ۷۶۴۷ اخبار
حضور ۵ استاد و دانشجوی دکتری دانشگاه تبریز در رقابت های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا

5 استاد و دانشجوی دکتری دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز در رقابت های آسیایی 2018 جاکارتا به عنوان کادر فنی و ورزشکار با تیم های ملی همکاری داشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این رقابت ها دکتر رامین امیر ساسان دانشیار  فیزیولوژی ورزشی به عنوان مربی تغذیه تیم های ملی کشتی و کاروان ورزشی ایران، دکتر شیرین یزدانی استادیار رفتار حرکتی در سمت مربی تیم ملی دو و میدانی اعزامی به مسابقات پاراآسیایی جاکارتا 2018 و دکتر سید حجت زمانی ثانی استادیار رفتار حرکتی  به عنوان مربی روانشناسی تیم ملی صخره نوردی حضور داشتند.

همچنین منصور آقایی دانشجوی دکتری فیزیولوژی ورزشی در سمت مربی تیم ملی صخره نوردی و لیلا سخایی فردانشجوی کارشناسی تربیت بدنی دانشگاه تبریز به عنوان مربی تیم ملی تیرو کمان در مسابقات آسیایی با کاروان ورزشی ایران همکاری داشتند.

همین گزارش حاکی است: دانشگاه تبریز در سال 2018 و به یمن هفتادومین سال تاسیس دانشگاه تبریز سرآمد دانشگاه های کشور از حیث حضور نخبگان ورزشی در آوردگاه رقابت های آسیایی 2018 جاکارتا بوده است.