نشست معاونان پژوهش و فناوری منطقه ۳ دانشگاه های کشور در دانشگاه تبریز برگزار شد

نشست معاونان پژوهش و فناوری منطقه 3 دانشگاه های کشور به منظور بررسی و هم اندیشی  برای تاسیس آزمایشگاه ملی- منطقه ای شمالغرب کشور ( منطقه سه) به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در این آیین گفت: این نشست  به منظور هماهنگی، همفکری و هم اندیشی برای تعیین مکان مناسب در یکی از دانشگاه های منطقه جهت تاسیس آزمایشگاه ملی- منطقه ای تشکیل شده است.

دکتر اصغر عسگری، در ادامه با اشاره به معیارها و شاخص های راه اندازی این نوع آزمایشگاه ها در مناطق افزود: مساحت، جمعیت، تعداد دانشجو، مقالات، اصناف، ضریب بیکاری، امنیت، میزان صادرات غیر نفتی، سرانه تولید ناخالص، کشاورزی، معافیت گمرکی، تعداد معادن فعال، سرمایه گذاری صنایع کوچک، رونق تولید و ... از جمله شاخص ها برای انتخاب مکان مورد نظر است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز اضافه کرد: در این جلسه دانشگاه تبریز چهار قطعه زمین هر کدام به مساحت 10 هزار متر مربع برای راه اندازی و تاسیس آزمایشگاه ملی- منطقه ای پیشنهاد کرد.

همین گزارش حاکی است: در ادامه معاونین پژوهش و فناوری منطقه سه دانشگاه های کشور به بیان نکته نظرات و پیشنهادات خود در این خصوص پرداختند.

یادآور می شود: دانشگاه های منطقه سه کشور شامل دانشگاه های تبریز، ارومیه، تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، زنجان، شهید مدنی آذربایجان، صنعتی سهند، صنعتی ارومیه،  بناب، محقق اردبیلی، مراغه، هنر اسلامی تبریز  است.