تسلیت رییس دانشگاه تبریز به مناسبت جان باختن آتش نشانان در حادثه پلاسکو

رییس دانشگاه تبریز درپیامی به مهندس طالب نژاد، مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز، سانحه ناگوار آتش سوزی در ساختمان پلاسکو و شهادت عده ای از آتش نشانان را به همکارانشان، ملت ایران و خانواده های جان باختگان این حادثه غمبار تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این پیام آمده است: خبر تاثر انگیز شهادت عده ای از آتش نشانان معزز در حادثه ساختمان پلاسکو قلب همه ایرانیان از جمله دانشگاهیان را غرق در اندوه نمود. این قهرمانان همیشه جاوید در راه نجات هم وطنان نشان، ققنوس وار خود را به آتش زدند، تا با شعله وجودشان مشعل مردانگی و ایثار را روشن نگه دارند.

اینجانب این فاجعه بزرگ را به تمامی ملت ایران و به ویژه شما و همکاران آتش نشانی تسلیت عرض نموده و از درگاه خدواند منان علو درجات برای شهدای عزیز آرزومندم.