دانشجویان دانشگاه تبریز برگزیده هجدهمین جشنواره جوان خوارزمی شدند

طرح دانشجویان دانشگاه تبریز در هجدهمین جشنواره جوان خوارزمی، رتبه دوم را بدست آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، عبدالله عزیزی برمس، دانش آموخته کار‌شناسی ارشد عمران سازه و علی شیرمحمدی، دانشجوی دکتری عمران ورودی سال ۹۳ دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریزبا ارایه طرحی با عنوان «طراحی نمونه آزمایشگاهی می‌راگر لرزه‌ای پاندولی» در بخش دانش پژوهان و فناوران موفق به کسب رتبه دوم نوآوری شده‌اند.

یادآور می‌شود: این طرح در قالب پایان نامه کار‌شناسی ارشد، عبدالله عزیزی برمس با راهنمایی دکتر مجید برقیان و دکتر علی حدیدی و مشاوره دکتر سامان یغمایی در سال ۹۳ انجام شده و سپس در آزمایشگاه خاک و میز لرزه با حمایت دکتر مسعود حاج علیلوی بناب توسط دو محقق، آزمایش‌های لازم انجام و طرح نهایی برای ارایه در جشنواره خوارزمی آماده شده است.

لازم به ذکر است؛ در بخش دانش‌پژوهان و فناوران این دوره از جشنواره، ۹۰۰ طرح در گروه‌های ۱۶ گانه تخصصی به دبیرخانه ارسال شده بود که ۶۲ مورد از این تعداد، داوری و در ‌‌نهایت ۱۶ طرح به مرحله نهایی برای تقدیر راه یافتند.

همین گزارش حاکی است: هجدهمین جشنواره جوان خوارزمی با حضور دکتر محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در هتل المپیک تهران برگزار شد.