انتخاب ۴ استاد دانشگاه تبریز به عنوان اعضای هیات علمی برگزیده کشوری

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۴۷ کد : ۲۱۹۱۷ اخبار تصویری

سی و یکمین آیین تجلیل از اعضای هیئت علمی نمونه کشوری با تقدیر از ۶۵ استاد نمونه دانشگاه‌های سراسر کشور با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد که در بین جوانترین استاد ۴۵ ساله و مسن‌ترین استاد ۷۰ سال سن دارند. ۶ نفر از اعضای هیئت علمی برگزیده زن بودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز به نقل از  وزارت علوم، سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، امروز (سه‌شنبه) میزبان آیین هر ساله تجلیل از استادان نمونه کشوری با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، جمعی از روسای دانشگاه‌های کشور و اعضای هیئت علمی بود.

در این مراسم‌ از ۶۵ استاد نمونه کشوری تجلیل شد که جوان‌ترین استاد نمونه در این مراسم ۴۵ ساله و مسن‌ترین آنان نیز ۷۰ ساله بود.

در این آئین، دکتر نجمه شیخ زاده، دکتر مصطفی صحرایی دکتر حسن نمازی، دکتر حمیدرضا قاسم زاده به عنوان اساتید برگزیده کشوری از دانشگاه تبریز معرفی و تجلیل شدند.

دکتر نجمه شیخ زاده استاد دانشکده دامپزشکی

دکتر نجمه شیخ زاده، استاد پایه 17 دانشکده دامپزشکی است. انتشار 85 مقاله درمجلات بین المللی و ملی، راهنمایی و مشاوره 38 پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری، تالیف و ترجمه سه جلد کتاب، اجرای 10 طرح خاتمه یافته، عضویت در هیات تحریریه 3 مجله و سردبیر مهمان مجله Fishes و انتخاب دانشمند پراستناد یک درصد برتر در سال های 1400 و 1401 و ... از جمله سوابق علمی  و آموزشی این عضو هیات علمی دانشگاه تبریز است است.

دکتر مصطفی صحرایی استاد دانشکده فیزیک

دکتر صحرایی استاد دانشکده فیزیک است، انتشار ۱۴۶ مقاله درمجلات بین المللی ، ارائه ۹۰ مقاله در کنفرانس های ملی و بین المللی، اجرای ۱۵طرح درون دانشگاهی و ۱۰ طرح برون دانشگاهی، پنج بار انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر فیزیک، دو بار استاد نمونه، راهنمایی پایان نامه ۱۲ دانشجوی دکتری و ده ها دانشجوی کارشناسی ارشد و ... از جمله سوابق علمی وی می باشد.
از فعالیت های اجرایی وی می توان به سمت های،سرپرست اداره کل استاندارد استان آذربایجان شرقی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیر گروه فیزیک، معاون پژوهش و فناوری دانشکده فیزیک، رئیس پژوهشکده فیزیک کاربردی، عضو هیات ممیزه دانشگاه، عضو کمسیون تخصصی ریاضی و فیزیک، عضو هیات امنای دو دانشگاه در استان، نماینده هیات اجرایی جذب در کارگروه های علمی دانشکده فیزیک، پژوهشکده فیزیک، مرکز تحقیقات علوم پایه، عضو پدافند غیر عامل استان، عضو شورای راهبردی دانشگاه و ... اشاره کرد.

دکتر حسن نمازی
-استاد تمام (از سال ۱۳۸۳) و عضو هیات علمی دانشکده شیمی دانشگاه تبریز از سال ۱۳۷۴
-تدریس در دوره های: کارشناسی، کارشناسی ارشد و دوره دکتری
-تعداد مقالات چاپ شده در ژورنال های داخلی:  ۲۴