اولین المپیاد دانشجویی ورزش‌های فناورانه در دانشگاه تبریز برگزار می شود

مرحله استانی اولین المپیاد دانشجویی ورزش‌های فناورانه به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر موسی رضائی، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز در جلسه هم‌اندیشی و توجیهی نحوه برگزاری این المپیاد که با حضور معاونان پژوهشی دانشکده‌ها و اعضای شورای راهبری اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشگاه تبریز برگزار شد، گفت: اولین دوره المپیاد دانشجویی ورزش‌های فناورانه در دو مرحله استانی و ملی در رشته‌های ورزش‌های رباتیک، ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، فناوری و نوآوری در ورزش برگزار خواهد شد.
وی حفظ و ارتقای سلامتی و ایجاد نشاط و شادابی در بین دانشجویان از طریق ترویج ورزش و زندگی فعال با رعایت ارزش‌های اسلامی، ملی و اخلاقی، جهت‌دهی و غنی‌سازی اوقات فراغت دانشجویان و جلب مشارکت و افزایش مساعدت موسسات آموزش عالی و دانشگاهی و دانشجویان در اجرای فعالیت‌ها و رویدادهای ورزشی  و قهرمانی از جمله اهداف برگزاری این المپیاد اعلام کرد و گفت: تقویت روحیه همکاری در بین دانشجویان، ایجاد انگیزه و توسعه رقابت سالم در بین دانشجویان ورزشکار، شناسایی استعدادهای ورزشی و بسترسازی زمینه رشد و توسعه آن‌ها در بین دانشجویان و ایجاد انگیزه جهت استمرار فعالیت‌های ورزشی، تقویت روحیه خودباوری، احساس عزت و منزلت در بین دانشجویان از دیگر اهداف اولین المپیاد دانشجویی ورزش‌های فناورانه اعلام کرد.
وی زمان ثبت نام در این المپیاد ورزشی را از 25 فروردین تا 25 اردیبهشت‌ماه امسال اعلام کرد و یادآور شد: علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و جهت ثبت‌نام می‌توانند به آدرس https://setav.ir/stso  مراجعه نمایند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه همه دانشجویان دانشگاه‌های استان آذربایجان‌شرقی می توانند در المپیاد دانشجویی ورزش‌های فناورانه شرکت نمایند، تصریح کرد: تیم‌های شرکت‌کننده می‌توانند در یکی از دو قالب دانشجویی و یا دانشگاهی در مسابقات شرکت کنند.
معاون دانشجویی دانشگاه تبریز همچنین خاطر نشان کرد: امکان برگزاری رقابت ها به صورت تیمی و یا به صورت انفرادی نیز وجود دارد.