اجرای طرح رایگان بررسی اختلالات اسکلتی- عضلانی، سلامت جسمانی و روانی دانشجویان دانشگاه تبریز

طرح رایگان بررسی اختلالات اسکلتی- عضلانی، سلامت جسمانی و روانی دانشجویان جدید الورود از مهر 1402 به بعد در دانشگاه تبریز آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر امیر قیامی راد، مجری این طرح با اشاره به اهداف آن گفت: این طرح بیشتر به منظور بررسی اختلالات و دردهای سیستم اسکلتی-عضلانی اعم از ناهنجاری های گردن، شانه، زانو، کف پای صاف، بررسی فشار و قند خون در صورت نیاز ویزیت توسط پزشک و انجام نوار قلبی و مغزی، بررسی سلامت روانی، تشکیل پرونده سلامت روانی- جسمانی، بررسی درصد چربی، درصد چربی احشایی، درصد انرژی مصرفی، درصد عضله و ارایه حرکات اصلاحی برگزار می شود.
به گفته وی، این طرح از 25 فرودین ماه آغاز شده و تا 13 خرداد ماه سال جاری ادامه خواهد شد.
دکتر قیامی راد خاطر نشان کرد: دانشجویان می توانند از ساعت 9 صبح الی 14 عصر همه روزه، پسران به اتاق 59 و دختران به اتاق 96 آزمایشگاه عمومی مرکز تحقیقات علوم و فناوری زیستی واقع در ساختمان خوارزمی طبقه دوم مراجعه نمایند.
در این طرح دکتر بهزاد نیک زاد، رئیس مرکز تحقیقات و علوم فناوری زیستی دانشگاه تبریز هم به عنوان پزشک معالج  همکاری و مشارکت دارند.