انتخاب دانشجوی دانشگاه تبریز به‌عنوان جوان برتر استان

۰۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۴ کد : ۲۱۵۸۷ اخبار

طی آئینی با حضور استاندار و سایر مسئولان آذربایجان شرقی، مهدی رستمی دانشجوی دانشگاه تبریز به‌عنوان جوان برتر استان انتخاب شده ‌و مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مهدی رستمی دانشجوی دانشگاه تبریز و یکی از فعالان عرصه‌ی فرهنگ و شعر و ادب است که دارای ۱۰ ها عنوان افتخارات ملی و بین‌المللی می‌باشد.

رستمی با کسب بالاترین امتیازت در موضوع ادبیات، شعر و خادمی اهل بیت عصمت و طهارت (ع) عنوان جوان برتر استان را به خود اختصاص داد.

تجلیل‌ در کنگره‌ی بین‌المللی پاسداشت ادبیات عاشورائی آذربایجان، کسب رتبه‌ی برتر در کنگره‌های سراسری ۱۸ سال نوری، ۷۲ خط اشک، شعر محرم، مسابقات ملی شعر دانشجویان سراسر کشور، سلسله کنگره‌های امامت و مهدویت، حضور در هیأت اجرائی، داوری و علمی کنگره‌ها و جشنواره‌های ادبی از جملخ دومین کنگره‌ی بین‌المللی شعر غدیر و کنگره‌ی ملی شعر محرم تبریز، دبیری کارگاه تخصصی شعر نیّر تبریزی ویژه‌ی شاعران سبک‌نویس آئینی و عضویت در هیأت رئیسه‌ی مجمع شاعران آئینی آذربایجان از جمله افتخارات و سوابق اجرایی رستمی می‌باشد.