استقرار صندوق اخذ رأی در دانشگاه تبریز/برگزاری جشن رأی اولی‌ها

۰۸ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۰ کد : ۲۱۵۸۰ اخبار

صندوق اخذ رأی انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه 11 اسفند ماه ۱۴۰۲ مقابل باغ گیاهشناسی دانشگاه مستقر خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، شعبه اخذ رأی انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه 11 اسفند ماه ۱۴۰۲ در مقابل باغ گیاهشناسی مستقر خواهد بود.

جشن رأی اولی های دانشگاه تبریز با حضور مسئولین دانشگاه
 همچنین از دیگر برنامه‌های دانشگاه تبریز برای هر چه باشکوهتر شدن انتخابات روز جمعه ۱۱ اسفند ماه "جشن رأی اولی های دانشگاه تبریز" با حضور مسئولین از ساعت ۱۰:۳۰ الی۱۲:۳۰ در باغ گیاه‌شناسی(محل استقرار صندوق رای گیری) است.

اعطای هدیه به رأی اولی‌های دانشگاه تبریز، پذیرایی، باغ‌گردی و تهیه عکس یادگاری خانوادگی، قرعه‌کشی جوایز و اخذ رأی توسط صندوق سیار انتخابات مستقر در باغ گیاهشناسی، برنامه های شاد برای کودکان در غرفه های مستقر در باغ گیاه‌شناسی از دیگر برنامه های اعلامی در این روز خواهد بود.

حضور تمامی دانشگاهیان به همراه خانواده در این برنامه باعث افتخار و خرسندی خانواده بزرگ دانشگاه تبریز و متولیان این برنامه است.

صندوق رای گیری سیار از ساعت ۱۱:۳۰ الی۱۲:۳۰ در این محل مستقرخواهد بود.