قهرمانی تیم تکواندو دختران دانشگاه تبریز در مسابقات منطقه ۳ کشوری

تیم تکواندو دختران دانشگاه تبریز در رقابت های کسب سهمیه منطقه سه ورزش دانشگاه های کشور مقام اول را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دختران تکواندوکار دانشگاه تبریز در رده بندی رقابت‌های کسب سهمیه منطقه سه ورزش دانشگاه های کشور مقام اول این دوره از مسابقات را بدست آورد.
در این دوره از مسابقات در وزن دوم مهدیه رضایی، در وزن ششم سویل لطفی زاده و در وزن هشتم محدثه روحی از دانشگاه تبریز مقام اول را کسب کردند.
این مسابقات به میزبانی دانشگاه زنجان با حضور تیم های از دانشگاه های ( تبریز، زنجان، ارومیه، شهیدمدنی آذربایجان، مراغه، محقق اردبیلی، صنعتی سهند، غیر انتفاعی آذرآبادگان، فنی حرفه ای الزهرا، پیام نور اردبیل، بناب و غیرانتفاعی سراج)برگزار شد.
دانشگاه ارومیه نیز نائب قهرمان این دوره از مسابقات شد.
دانشگاه های شهیدمدنی آذربایجان و فنی حرفه ای الزهرا مشترکا مقام سوم را بدست آورند.