دریافت جایزه بنیاد ملی نخبگان توسط استاد دانشگاه تبربز

دکتر سجاد پاشایی، عضو هیات علمی دانشگاه تبریز، موفق به دریافت جایزه دکتر کاظمی آشتیانی از بنیاد ملی نخبگان شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر سجاد پاشایی، عضو هیات علمی گروه مدیریت ورزشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز از سوی بنیاد ملی نخبگان  به عنوان برگزیده جایزه استادیاران جوان بنیاد ملی نخبگان در سال ۱۴۰۲ انتخاب شد.
وی پیش از این نیز به عنوان دانش آموخته برتر دکتری تخصصی بنیاد ملی نخبگان برگزیده شده بود.
دکتر سجاد پاشایی، محقق و استادیار گروه مدیریت ورزشی دانشگاه تبریز، تبریز، ایران است. وی داور چندین مجله علمی داخلی و بین المللی (با شاخص JCR و (Scopus و دستیار سردبیر نشریه دانش مدیریت ورزش دانشگاه تبریز و هیئت تحریریه ژورنال های بین المللی معتبر و عضو اصلی فدراسیون جهانی مخترعین در ژنو سوئیس است. مطالعات دکتر پاشائی مبتنی بر رویکردهای کیفی، کمی و ترکیبی بوده و بیش از 35 مقاله در نشریات علمی داخلی و بین المللی به چاپ رسانده است. همچنین مدرس چندین کارگاه علمی، دارای 3 جلد کتاب  تالیفی/گرداوری و ترجمه، 6 طرح پژوهشی درون و برون دانشگاهی، 3 ثبت اختراع می باشد. در حال حاضر عضو هیئت علمی گروه مدیریت ورزشی و استاد مشاور انجمن علمی است.
برگزیده جایزه استادیاران جوان، دانش آموخته برتر دکتری بنیاد ملی نخبگان ایران، دانشجوی نمونه، پذیرش در مقاطع تحصیلات تکمیلی با سهمیه استعدادهای درخشان، برگزیده جشنواره علی اکبر، مخترع برتر جشنواره حرکت درون دانشگاهی، برگزیده کتاب برتر جشنواره حرکت درون دانشگاهی، سخنران برتر همایش های بین المللی و ملی، دریافت بزرگترین جایزه علمی دانشجویی (علی پولاد)، دارنده مدال نقره مسابقات جهانی اختراعات و ابداعات در ژنو سوئیس، دارنده مدال برنز مسابقات جهانی اختراعات علیه COVID-19 در استانبول ترکیه، پژوهشگر برتر جشنواره رازی از جمله دیگر سوابق ارزنده این عضو هیات علمی دانشگاه تبریز است.
لازم به ذکر است؛ بنیاد ملی نخبگان با هدف حمایت از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی استادیاران جوان در دانشگاه‌ها، تسهیلات ویژه ای را تحت عنوان جایزه " مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی " در قالب اعتبار پژوهشی و اعتبار تجهیزات به اعضای هیأت علمی که براساس شیوه نامه این جایزه برگزیده می‌شوند، اعطا می‌نماید. این جایزه با هدف حمایت از فعالیت‌های پژوهشی استادیاران جوان به اساتید موفق در زمینه چاپ کتاب، انتشار مقالات علمی و ثبت اختراع اعطا می شود.
اعضای هیأت علمی که موفق به کسب این جایزه می شوند می توانند از امکانات اولیه برای تجهیز فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اعتبار تجهیزات آزمایشگاهی و همچنین حمایت از شرکت در دوره‌های آموزش حرفه‌ای و توانمندسازی استفاده کنند.