مدیر امور پژوهشی دانشگاه تبریز خبر داد:

پذیرش چهار پژوهشگر پسا دکتری غیرایرانی برای نخستین بار در دانشگاه تبریز

برای نخستین بار چهار پژوهشگر پسا دکتری غیرایرانی در دانشگاه تبریز پذیرفته شده اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز دکتر مجنونی مدیر امور پژوهشی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: به منظور فراهم آوردن زمینه تحقیقات مؤثر و استفاده از پژوهشگران بین‌المللی و گسترش تعاملات بین‌المللی، مدیریت امور پژوهشی برای نخستین بار اقدام به تهیه و تدوین شیوه نامه پذیرش پژوهشگران پسادکتری غیرایرانی نمود.

اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریز می توانند بر اساس  این دستورالعمل اقدام به میزبانی از این نوع محققان نمایند.

در راستای تحقق این برنامه، پذیرش چهار پژوهشگر فوق دکتری خارجی در رشته های روانشناسی، مهندسی فناوری اطلاعات (IT)، علوم طبیعی و مهندسی برق، در چند ماه اخیر صورت پذیرفته است.

گسترش این دوره با همیاری مدیریت همکاری های علمی و بین المللی در برنامه‌های آتی این مدیریت قرار دارد.