آغاز به کار بازارچه تولیدات دانشجویی دانشگاه تبریز

نمایشگاه و بازارچه تولیدات دانشجویی دانشگاه تبریز به همت مدیریت اجتماعی دانشگاه تبریز در محل نگارخانه شهید آوینی این دانشگاه آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، صنایع دستی، چرم، سوغات، دست سازه‌های دانشجویی شامل غرفه‌های جذاب مصنوعات فلزی، روبان‌دوزی، پوشاک، خوراکی و انواع گل و گیاه از محصولاتی هستند که  در 18 غرفه این بازارچه ارائه می شود.

حمایت از کسب و کار‌های دانشجویی و کاهش آسیب‎‎‌های اجتماعی  از اهداف برگزاری این بازارچه اعلام شده است.

دانشجویان، استادان و کارکنان می توانند از 21 الی 28 آبان ماه به مدت هفت روز از ساعت 9:30 الی 15:30 در محل ساختمان شهید باکری، نگارخانه شهید آوینی برای خرید محصولات دانشجویی، از این بازارچه دیدن کنند.

بر اساس این گزارش، از آنجائیکه این نمایشگاه، دانشجویی و دانشجو محور است، محصولات با قیمت مناسب به فروش می‌رسد که دانشجویان قدرت خرید داشته باشند.

این نمایشگاه و بازارچه دانشجویی با حمایت و همت مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز برگزار می شود.