جشنواره‌ مشترک بانک تجارت و همراه اول ویژه دانشگاهیان دانشگاه تبریز

۳۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۹ کد : ۲۰۵۸۸ اخبار

بانک تجارت و همراه اول جشنواره‌ی مشترکی را مختص دانشگاهیان دانشگاه تبریز در نظر گرفته‌اند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این جشنواره‌ به هرکدام از دانشجویان نو‌ورودی که نسبت به افتتاح حساب در بانک تجارت شعبه‌ی دانشگاه تبریز اقدام نمایند، یک عدد سیم کارت اعتباری رایگان اعطا خواهد شد.
همچنین در بخش دیگری از این طرح آمده است که اساتید، کارکنان و دانشجویان ورودی سال‌های گذشته و همچنین فرزندان اساتید و کارکنان نیز که در این شعبه‌ی بانک تجارت، دارای حساب بانکی هستند، می‌توانند یک عدد سیم کارت اعتباری رایگان دریافت نمایند.
در این طرح مشترک همراه اول و بانک تجارت، برای فرزندان دانشگاهیان که دانش آموز هستند نیز سیم کارت رایگان امن (safe) در نظر گرفته شده است که حتی در صورت وصل بودن وی پی ان نیز قادر به اتصال به سایت‌های غیر مجاز نخواهد بود.
اساتید، دانشجویان و همکاران محترم دانشگاهی می‌توانند همه روزه به بانک تجارت شعبه‌ی دانشگاه تبریز مراجعه کرده و نسبت به دریافت سیم کارت اعتباری رایگان اقدام نمایند.