در دانشگاه تبریز برگزار شد:

نشست کارگروه ویژه خواهران منطقه ۲ نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان آذربایجان شرقی نشست ویژه کارگروه خواهران استان های شمالغرب کشور با حضور دکتر عزتی مسئول امور بانوان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور و حجت الاسلام والمسلمین انوری رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
بر این اساس، مسئولین واحدهای خواهران نهادهای نمایندگی مقام معظم رهبری در استان آذربایجان شرقی به صورت حضوری و سایر استان های شمالغرب کشور به صورت ارتباط برخط در این نشست شرکت کردند.
این نشست به منظور بررسی مسائل روز بانوان دانشگاهی و فعالیت واحد های خواهران دفاتر نهاد در دانشگاه های استان های شمالغرب کشور برگزار شد.