کسب مقام اول کانون بسیج اساتید دانشگاه تبریز در جشنواره علمی شهید چمران

کانون بسیج اساتید دانشگاه تبریز در اولین جشنواره علمی شهید چمران مقام اول را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این ارتباط، لوح سپاسی از سوی محمد رضا مردانی، رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز علمی، پژوهشی و آموزشی کشور و رییس جشنواره علمی شهید چمران به دکتر ناصر حاجی پور مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه تبریز اعطا شده است.
لازم به ذکر است؛ اولین جشنواره علمی شهید چمران در دو سطح استانی و ملی در حوزه های علوم انسانی و هنر، علوم پایه و کشاورزی و علوم فنی و مهندسی در ۱۲ مؤلفه از جمله؛ کتاب، مقاله، بسته سیاستی، طرح پژوهشی و فناورانه، رویداد استارتاپی، کرسی نظریه پردازی، نقد و مناظره، مسئولیت پذیری اجتماعی، داوری علمی، راهنمایی و مشاوره رساله و پایان نامه و بازدیدهای علمی با رویکرد مسأله محوری برگزار شده است.
بر اساس همین گزارش؛ کانون بسیج اساتید دانشگاه تبریز از سال 1380 فعالیت کاری خود را آغاز کرده است.