پانزدهمین «عیدونه» در دانشگاه تبریز

پانزدهمین بازارچه خیریه تحت عنوان «عیدونه» در نگارخانه شهید آوینی این دانشگاه گشایش یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، نمایشگاه خیریه عیدونه در قالب ۱۴غرفه از آثار هنری و صنایع دستی دانشجویان از جمله (گل و گیاه، نقاشی، غرفه شما، فرفره، قاب و تخم مرغ، کارت پستال، جرم و سفال، چرم، کتاب، لوازم تحریر و...) از ۹تا ۱۶اسفندماه در نگارخانه شهید آوینی دانشگاه تبریز آغاز به کار کرد.
نمایشگاه خیریه« عیدونه» اسفندماه  هر سال از سوی کانون خیریه آینه دانشگاه تبریز بیشتر با هدف ایجاد حس همدلی و تشویق دانشجویان و دانشگاهیان برای مشارکت در امور خیریه، کمک به کودکان بی سرپرست و بد سرپرست و به ویژه کودکان مبتلا به سرطان بیمارستان کودکان تبریز و کمک به قشر نیازمند جامعه برای بازدید علاقمندان برگزار می شود که عواید حاصل از فروش آثار هنری و فرهنگی این نمایشگاه و به ویژه کمک های خیریه جمع شده در این نمایشگاه برای صرف در امور خیریه اعطا می شود که از آن جمله می توان به کمک به کودکان مبتلا به سرطان بیمارستان مردانی آذر اشاره کرد.
همین گزارش حاکی است: این نمایشگاه از ساعت ۱۰صبح تا ۱۷ بعداز ظهر برای بازدید علاقمندان دایر است.
شایان ذکر است: کانون دانشجویی آینه، از فعال ترین کانون های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز است که فعالیت های متعددی را در زمینه های مختلف انجام می دهد.
همچنین این کانون به مناسبت آغاز هفته جوان، اقدام به برگزاری مرحله دوم طرح انتقال خون نموده است که تمام دانشگاهیان دانشگاه تبریز می توانند امروز، ۱۳اسفندماه، با مراجعه به مقابل ساختمان شهید باکری(امور دانشجویان سابق) اقدام به اهدای خون نمایند.

کلید واژه ها: دانشگاه تبریز پانزدهمین بازارچه خیریه عیدونه نگارخانه شهید آوینی کانون دانشجویی آینه هفته جوان