انتخاب محقق دانشگاه تبریز به‌عنوان سخنران برتر همایش ملی اپتیک و لیزر

۱۶ آبان ۱۴۰۵ | ۱۴:۳۳ کد: ۲۸۳۰۰ اخبار
تعداد بازدید: ۱۵

 

محقق پسادکتری گروه اپتیک و لیزر دانشکده فیزیک دانشگاه تبریز در ششمین همایش ملی مهندسی اپتیک و لیزر ایران، عنوان سخنرانی برتر این رویداد علمی را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر نیما فتحعلی‌زاده، محقق پسادکتری گروه اپتیک و لیزر دانشکده فیزیک دانشگاه تبریز، با ارائه سخنرانی به میزبانی دکتر سهراب احمدی، به‌عنوان سخنران برتر ششمین همایش ملی مهندسی اپتیک و لیزر ایران انتخاب شد.
این همایش روز چهارشنبه ۶ آبان‌ماه ۱۴۰۵ با حضور استادان و پژوهشگران حوزه فیزیک از بیش از ۳۷ دانشگاه کشور به میزبانی دانشگاه بناب برگزار شد و بستری برای ارائه آخرین دستاوردهای علمی و تبادل یافته‌های پژوهشی در حوزه مهندسی اپتیک و لیزر فراهم کرد.
در این رویداد علمی، از میان مقالات ارسالی، ۱۱۲ مقاله برای ارائه در قالب سخنرانی و پوستر پذیرفته شد که ۱۸ مقاله به پژوهشگران دانشکده فیزیک دانشگاه تبریز اختصاص داشت.
همچنین دکتر مصطفی صحرایی، عضو هیئت علمی گروه اپتیک و لیزر دانشکده فیزیک دانشگاه تبریز، به‌عنوان نخستین سخنران کلیدی همایش، درباره فناوری‌های کوانتومی سخنرانی کرد.
دکتر ثقفی‌فر، رئیس انجمن اپتیک و فوتونیک ایران و بنیان‌گذار رشته مهندسی اپتیک و لیزر نیز از دیگر سخنرانان این همایش بود که در آن به تبیین موضوعات تخصصی این حوزه پرداخت.
انتخاب محقق پسادکتری دانشگاه تبریز به‌عنوان سخنران برتر و پذیرش ۱۸ مقاله از پژوهشگران دانشکده فیزیک این دانشگاه، نشان‌دهنده ظرفیت علمی و پژوهشی دانشگاه تبریز در توسعه دانش و فناوری‌های نوین، به‌ویژه در حوزه اپتیک، لیزر و فناوری‌های کوانتومی است.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه تبریز گروه اپتیک و لیزر دانشکده فیزیک دانشگاه تبریز همایش ملی مهندسی اپتیک و لیزر ایران

آخرین ویرایش ۱۷ آبان ۱۴۰۵

نظر شما :