نشست هم اندیشی مدیران تربیت بدنی دانشگاه های آذربایجان شرقی در دانشگاه تبریز

نشست هم اندیشی مدیران و نمایندگان تربیت بدنی دانشگاه های استان آذربایجان شرقی به منظور برگزاری لیگ های ورزش دانشجویی به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، نشست مدیران و نمایندگان تربیت بدنی بخش های مختلف دانشگاهی دانشگاه های استان آذربایجانی شرقی با حضور مدیران و نمایندگان تربیت بدنی دانشگاه های(جامع علمی و کاربردی، تبریز، فرهنگیان، پیام نور، فنی و حرفه ای، شهید مدنی آذربایجان، صنعتی سهند، بناب، مراغه، هنر اسلامی تبریز) به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.
دکتر محمد رسول خدادادی، مدیر تربیت بدنی دانشگاه تبریز و دبیر ورزش دانشگاه های استان آذربایجان شرقی ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور مدیران و نمایندگان تربیت بدنی دانشگاه های استان آذربایجانی شرقی در این جلسه در ادامه با ارایه گزارشی به تشریح برنامه مسابقات لیگ های ورزش دانشجویی پرداخت.
وی در بخش دیگر سخنان خود به زمان و نحوه برگزاری مسابقات ورزش های همگانی استان پرداخت.
لازم به ذکر است؛ در این نشست همچنین مدیران و نمایندگان تربیت بدنی دانشگاه های استان آذربایجانی شرقی در مورد نقاط ضعف و قوت برگزاری لیگ های ورزش دانشجویی به تبادل نظر و هفکری پرداختند.

کلید واژه ها: دانشگاه تبریز نمایندگان تربیت بدنی دانشگاه های استان آذربایجان شرقی دکتر محمد رسول خدادادی مدیر تربیت بدنی