روز جهانی معلولان در دانشگاه تبریز گرامی داشته شد

روز جهانی معلولان، امروز با تجلیل از کارکنان معلول و بازنشسته این حوزه دانشگاه تبریز گرامی داشته شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز در این آئین با بیان اینکه معلولیت محدودیت نبوده بلکه تجسم اراده قوی این افراد  برای مقابله با مشکلات و ناتوانی جسمی است، گفت: این روز بهترین فرصت برای قدردانی و ارج نهادن به فعالیت ها و تلاش های صادقانه این قشر زحمتکش جامعه است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه معلولان جامعه با ذهن و اراده قوی همیشه و در همه حال در حوزه فعالیت کاری خویش موفق بوه اند، تصریح کرد: مسئولان و دستگاه های متولی با توجه به نوع فعالیت این قشر در جامعه باید بیش از اینها مورد توجه و حمایت قرار دهند و ما نیز در حد توان از شما قدردانی و حمایت خواهیم کرد.
 رئیس دانشگاه تبریز در بخش دیگر سخنان خود متناسب سازی و بسترسازی محیط شهری و محل فعالیت این قشر در جامعه را ضروری دانست.

حجت الاسلام رحیم همزبان، رئیس اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تبریز نیز در این آیین ضمن تبریک روز جهانی معلولان به کارکنان معلول و بازنشسته این دانشگاه و همچنین تشکر ویژه از عنایت رییس دانشگاه به این افراد گفت: افراد معلول جامعه ما و به ویژه کارمندان معلولان این دانشگاه با وجود ناتوانی های جسمی، همیشه با توکل به خداوند متعال و با اراده قوی که دارند در حوزه فعالیت کاری و حرفه خویش موفق بودند، به طوریکه برخی از این افراد در برخی رشته های ورزشی در جایگاه رتبه های برتر و قهرمانی قرار دارند.
بر پایه همین گزارش، در این مراسم همچنین نماینده و تعدادی از کارمندان معلول و بازنشسته های این قشر با طرح برخی مسایل و مشکلات موجود این قشر، از جمله (توجه به ایاب و ذهاب معلولان با توجه به تورم، توجه ویژه به معیشت آنان، انتخاب کارمند نمونه و ...) خواستار رفع آن شد.
شایان ذکر است: در پایان این آیین از 16 نفر کارمند معلول شاغل و بازنشسته دانشگاه تبریز تجلیل به عمل آمد.