دکتر شجاعی درنشست هماهنگی کارشناسان و رابطین کنسولی دانشگاه های استان تاکید کرد:

نقش مهم جذب دانشجوی خارجی در گسترش دیپلماسی علمی و فرهنگی

نشست هماهنگی کارشناسان و رابطین  کنسولی دانشگاه های استان آذربایجانشرقی در دانشگاه  تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز با هدف هم افزایی تجارب و همکاری در زمینه پذیرش و امور کنسولی دانشجویان خارجی، اولین  جلسه کارشناسان و رابطین کنسولی مراکز آموزش عالی استان آذربایجانشرقی  به میزبانی دانشگاه  تبریز برگزار شد.

در این ابتدای نشست دکتر سعید  شجاعی مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز با اشاره به ضرورت توجه دانشگاه ها به  جذب دانشجوی خارجی در راستای برنامه های وزارت عتف گفت: جذب دانشجوی خارجی در ارتقاء جایگاه  دانشگاه ها در سطح  ملی و  بین المللی و گسترش دیپلماسی علمی و  فرهنگی نقش مهمی دارد و ضروری است که دانشگاه های استان با بهره گیری از پتانسیل موقعیت استراتژیک جغرافیایی استان و سایر توانمندی های دانشگاه ها نسبت به جذب دانشجوی خارجی و تنوع  ملیتی دانشجویان خارجی اهتمام بیشتری داشته باشند.

دکتر شجاعی ضمن تاکید بر رعایت دقیق قوانین کنسولی در فرآیند جذب و پذیرش دانشجویان افزود: کارشناسان و مسئولان امور کنسولی دانشگاه ها برای جلوگیری از تبعات بعدی موارد قانونی مندرج در قوانین کنسولی را رعایت نمایند و در این میان استفاده از تجارب همدیگر ضرورت دارد و دانشگاه تبریز با دارا بودن بیش از 1500 دانشجوی خارجی و مرکز آموزش زبان فارسی برای دانشجویان خارجی آماده همکاری با سایر دانشگاه ها و به اشتراک گذاری امکانات و تجارب می باشد.

در ادامه این نشست، صمد مهدوی رئیس اداره امور کنسولی مستقر در دانشگاه تبریز نکاتی در خصوص مجوز اقامت تحصیلی دانشجویان، مجوز اقامت گردشگری، اشتغال، تردد به خارج از محدوده استان، اقامت در خوابگاه های دانشگاه، اسکان شخصی دانشجویان ارائه داد و بر ضرورت رعایت قوانین و کنترل موارد توسط کارشناسان امور کنسولی تاکید کرد.

در پایان این نشست که با حضور کارشناسان 10 دانشگاه استان برگزار شد، کارشناسان به بیان مسائل و تجارب و ارائه راهکار درخصوص مشکلات موجود پرداختند.