با تاکید بر گسترش دیپلماسی و هم افزایی اطلاعات علمی؛

چهارمین همایش بین المللی ژئوماتیک در دانشگاه تبریز پایان یافت

۰۱ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۴ کد : ۱۶۸۱۲ اخبار

چهارمین همایش بین المللی اطلاعات جغرافیایی (ژئوماتیک) 2022 با همکاری مشترک دانشگاه تبریز و دانشگاه مرسین ترکیه و با حضور پژوهشگران واساتید 17 کشور جهان در دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز بکار خود پایان داد.

دکتر بهروز ساری صراف رئیس دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز در آیین اختتامیه این همایش ضمن پر محتوا و مفید توصیف نمودن مطالب و تبادلات علمی این همایش افزود: با همکاری اساتید و پژوهشگران مطالب علمی ارزنده و راهکارهای مفیدی در راستای استفاده از داده های RS GIS در حل معضلات زیست محیطی، مدیریت بحران در سوانح طبیعی و غیر طبیعی، پایش میزان آلودگی های زیست محیطی و ...ارائه شد.

به گفته رئیس دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز نظر به استقبال شرکت کنندگان از همایش مقرر شد؛ همایش ژئوماتیک بصورت مستمر و سالانه برگزار شود و در همین راستا پنجمین دوره همایش به میزبانی دانشگاه برلین در سال 2023 برگزار خواهد شد.

در حاشیه این همایش و در دیدار مسئولین دانشگاه­ های بورسا، آدانا و مرسین ترکیه با رئیس دانشگاه تبریز و رئیس دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی با توجه به تشابه اقلیمی و مشکلات زیست محیطی بین کشورهای منطقه ضمن تاکید بر لزوم همگرایی و هم افزایی جهت حل بحران ها مقرر شد برنامه های مد نظر برای توسعه همکاری بین دانشگاه تبریز و دانشگاه های ترکیه در سطح مسئولین اجرایی دو کشور پیگیری شود تا امور مربوط به دریافت داده های مرتبط با پژوهش های علمی از طریق وزارت خانه های مرتبط در هر دو کشور با سهولت انجام گیرد.

خبر مرتبط: دکتر نصراله زاده در همایش بین المللی ژئوماتیک تاکید کرد؛
پایش مستمر منابع محیطی از عوامل کلیدی توسعه پایدار و مدیریت منابع طبیعی