مسابقات سازه ماکارونی دانشگاه های استان برگزار شد

مسابقات سازه ماکارونی دانشگاه های استان آذربایجانشرقی به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز همزمان با برگزاری اجلاس رؤسای مراکز آموزش عالی در دانشگاه تبریز، مسابقه سازه ماکارونی دانشگاه های استان آذربایجانشرقی بین 15 تیم از دانشگاه های استان با حضور دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف و مسئولین فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز، سهند و بناب در نگارخانه شهید آوینی دانشگاه تبریز برگزار گردید.

محمد رضا سبزی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز با اشاره به حضور 15 تیم از دانشگاه های تبریز صنعتی سهند و بناب در این مسابقات افزود: طی فراخوان قبلی و انجام هماهنگی این تیم ها براساس آخرین استاندارهای ملی و بین المللی اقدام به تهیه سازه نموده و با حضور داوران و دانشجویان مسابقه برگزار گردید و درنهایت تیم های بعنوان سه تیم برتر انتخاب شدند که علاوه بر حکم قهرمانی جایزه نقدی دریافت نمودند.