با اهدای لوح تقدیری از سوی وزیر علوم از کارشناس روابط عمومی دانشگاه تبریز تجلیل شد

با اهدای لوح تقدیری از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، کارشناس روابط عمومی دانشگاه تبریز به عنوان کارشناس فعال وزارت علوم معرفی و تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، آیین بزرگداشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی با حضور دکتر محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، دکتر علی خطیبی، معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، دکتر علی شمسی پور، مدیرکل حوزه وزارتی این وزارتخانه و دکتر فرشاد مهدی پور معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و روسای دانشگاه‌های پیام نور و فنی و حرفه ای و مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری در محل سالن همایش‌های دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.

در پایان این نشست از تعدادی از دبیران مناطق دهگانه روابط عمومی، 4 کارشناس فعال دانشگاه‌های کشور و دو تن از پیشکسوتان روابط عمومی دانشگاه‌ها تجلیل شد.

برپایه این گزارش، زهرا اسلامی از دانشگاه تبریز به عنوان یکی از کارشناسان فعال دانشگاه ها معرفی و لوح تقدیر وی از سوی وزیر علوم به جواد حقیقیان، مدیر روابط عمومی دانشگاه تبریز اهدا شد.

لازم به ذکر است؛ پیش از این زهرا اسلامی از سوی حقیقیان، مدیر روابط عمومی دانشگاه تبریز به عنوان مسئول واحد خبر این مدیریت منصوب شده بود.

کلید واژه ها: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه تبریز مسئول واحد خبر زهرا اسلامی جواد حقیقیان روابط عمومی روز جهانی ارتباطات دکتر علی خطیبی