انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه تبریز به عنوان عضوهیات مدیره انجمن ژنتیک ایران

دکتر اسماعیل بابایی عضو هیات علمی دانشگاه تبریز به عنوان عضو جدید هیات مدیره انجمن ژنتیک ایران انتخاب شد.
در انتخابات انجمن ژنتیک ایران که به صورت غیرحضوری (آنلاین) برگزار شد، اعضای هیات مدیره جدید انجمن انتخاب شدند.
در این انتخابات در شاخه انسانی، دکتر ملک حسین اسدی با ۴۷ رای و دکتر اسماعیل بابائی با ۴۶ رای، در شاخه گیاهی مهندس صادق شجاعی با ۴۰ رای و دکتر مختار جلالی جواران  با ۳۵ رای به عنوان اعضای اصلی و دکتر عباس قمری زارع با ۲۱ رای به  عنوان عضو علی البدل، در شاخه جانوری، دکتر محمد پورکاظمی با ۶۰ رای به عنوان عضو اصلی و علی محمد احدی با ۳۱ رای به عنوان عضو علی البدل در شاخه ریزسازواره‌، دکتر مسعود شمس با ۵۸ رای و در  بخش شاخه سلول‌های بنیادی، دکتر مسعود سلیمانی  با ۷۶ رای به عنوان اعضای هیات مدیره انجمن انتخاب شدند.
دکتر مهدی زهراوی با ۳۷ رای و هادی یاری با ۲۰ رای هم به ترتیب به عنوان بازرس اصلی و علی البدل انجمن انتخاب شدند.
لازم به ذکر است؛ انجمن ژنتیک ایران در سال ۱۳۴۵ با پیشنهاد و پشتکار دکتر پزشکپور مستشفی تأسیس شده است و بر طبق اساسنامه، هیئت مدیره این انجمن متشکل از ۲ نفر متخصص در ژنتیک انسانی، ۲ نفر متخصص در ژنتیک جانوری، ۳ نفر متخصص در ژنتیک گیاهی و یک نفر متخصص در ژنتیک پروکاریوتها و یک نفر متخصص در سلولهای بنیادی است.
یادآور می شود؛ دکتر اسماعیل بابائی دانشیار دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز است که از دیگر سوابق اجرایی وی در این حوزه می توان به عضویت پیوسته در انجمن تحقیقات سرطان اروپا، مجری چند طرح ملی و بین المللی و برنده جایزه بیوتکنولوژی سال ۹۴ برای نانوداروی کورکدن ۳۵، عضویت در کارگروه بازبینی دروس ژنتیک و بیوشیمی وزارت علوم، دبیر استانی انجمن ژنتیک ایران، مدیر آزمایشگاه زیست فناوری و سلول های بنیادی، عضو شورای تخصصی پژوهشکده محیط زیست و ... اشاره کرد.