انتصاب دکتر جعفرزاده به عنوان دبیر امور اجرایی دانشگاه معین استان

دکتر علی اصغر جعفرزاده استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز ، طی حکمی از سوی دکتر مجیدی رییس دانشگاه به عنوان دبیر امور اجرایی دانشگاه معین استان منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در متن این حکم آمده است، با توجه به موضوع تعیین دانشگاه تبریز به عنوان دانشگاه معین استان و انتصاب رییس دانشگاه تبریز به سمت عضو شورای مرکزی مدیریت استانی آموزش عالی و بر اساس بند ۴_۶ ایین نامه پیاده سازی امایش اموزش عالی کشور و مدیریت استانی موسسات آموزش عالی و نظر به تجارب ارزشمند و مراتب تعهد و شایستگی آن همکار محترم به موجب این حکم برای مدت چهار سال به عنوان مسوول دبیرخانه امور اجرایی دانشگاه معین استان، دبیر امور اجرایی دانشگاه معین، تعیین می شوید، امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره گیری از تجارب خویش و تعامل با سایر همکاران در حسن انجام مسوولیت محوله و تحقق اهداف دانشگاه معین موفق و موید باشید.
دکتر علی اصغر جعفرزاده، استاد گروه علوم و مهندسی خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز است و از جمله سوابق اجرایی وی می توان به  ریاست جهاد دانشگاهی استان، مشاور معاون پژوهشی، معاون دانشجویی و فرهنگی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاون تحصیلات تکمیلی، عضو هیات ممیزه دانشگاه، عضو هیات اجرایی جذب هیات علمی استانی، مدیر گروه علوم و مهندسی خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه، عضو هیات مدیره انجمن علوم خاک ایران، عضو شورای تحقیقات کشاورزی استان، عضو شورای نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان، استاد نمونه کشوری، خاک شناس ممتاز کشوری و ... اشاره کرد.
یاد آور می شود؛ دانشگاه تبریز اخیرا با حکم دکتر غلامی، وزیر علوم به عنوان دانشگاه معین استان اذربایجان شرقی در زمینه سیاست ها و ضوابط اجرایی نقشه جامع علمی کشور و آمایش آموزش عالی استانی انتخاب شده است.