اطلاعیه تعطیلی حضور فیزیکی همکاران دانشگاه تبریز از شنبه اول آذر ماه

۲۸ آبان ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۳ کد : ۱۲۸۷۹ اخبار

به استناد بخشنامه شماره ۳۷۴۸۹۹ مورخ ۲۷/۸/۹۹ سازمان اداری و استخدامی کشور به استحضار کلیه همکاران می رساند:

دانشگاه از روز شنبه تاریخ ۱/۹/۹۹ فعلا به مدت دو هفته از لحاظ حضور فیزیکی تعطیل و کلیه فعالیتهای دانشگاه بصورت مجازی و دورکاری خواهد بود.

لازم به توضیح است:

۱ .فعالیت های آموزشی کما فی السابق به صورت مجازی و بطور کامل درجریان خواهد بود.

۲ .اقدامات ضروری پشتیبانی توسط مدیران محترم طوری برنامه ریزی شود که خللی در انجام فعالیتهای آموزشی، پژوهشی وفناوری دانشگاه ایجاد نگردد.

در هر صورت حضور فیزیکی ضروری کارکنان حداکثر تایک سوم کارکنان هر واحد مجاز می باشد.

۳ .جهت پاسخگویی به مراجعین احتمالی، حضور یک نفر از اعضای هیئت رئیسه هر دانشکده الزامی می باشد.

۴ .حضور کارکنان جهت انجام امور مربوط به حفاظت فیزیکی، تاسیسات و سامانه های الکتریکی ضروری می باشد.

۵ .تشکیل جلسات برای انجام امور ضروری دانشگاه بصورت مجازی و در صورت نیاز به تشکیل جلسه حضوری طبق بند ۸ بخشنامه مجاز می باشد.

*از کلیه همکاران محترم تقاضا می شود به منظور پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری و حفظ سلامتی خود و خانواده و تمامی شهروندان از ترددهای غیر ضروری در محیط های عمومی پرهیز کرده و در کنار خانواده خود در منزل بمانند.

* ضمنا در طی این مدت فقط درب های شهید قاضی طباطبائی وجام جم برای تردد خودرو ها ی مجاز ودرب اصلی و بانک تجارت صرفا برای تردد پیاده باز خواهد بود.

* اضافه می نماید: تمدید شرایط و هرگونه تغییر از طریق مدیریت روابط عمومی دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.