کسب رتبه اول در سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور توسط دانشجوی دانشگاه تبریز

دانشجوی دانشگاه تبریز رتبه اول  بخش پژوهشی سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور را کسب نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر جعفر رازقی مدیر امور فرهنگی دانشگاه تبریز ضمن اشاره  به برگزاری مرحله  سراسری  سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور  به  صورت مجازی و به میزبانی دانشگاه  صنعتی اصفهان افزود: در اختتامیه جشنواره پیام ورعی دانشجوی مقطع دکتری تخصصی روانشناسی بالینی از دانشگاه تبریز در بخش پژوهشی (مقاله نویسی) رتبه اول کشور را کسب نمود.

شایان ذکر است سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور از اول دی ماه سال ۱۳۹۸ در همه دانشگاههای دولتی و غیرانتفاعی تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آغاز شد، و این دوره از مسابقات شامل ۶  بخش و ۳۴رشته به صورت مجازی  در بخشهای آوایی،کتبی، هنری ، ادبی ، پژوهشی و فناوری  به صورت مجازی برگزار شد.