اعلام نتایج اولیه (مدعوین به مصاحبه) و نحوه ثبت نام الکترونیکی مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی پردیس بین المللی ارس دانشگاه تبریز

اطلاعیه مهم

ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه داوطلبان شرکت کننده در آزمون اختصاصی ورودی دوره دکتری تخصصی پردیس بین المللی ارس(جلفا) دانشگاه تبریز در نیمسال اول 00-1399، بدینوسیله لیست اسامی دعوت شدگان به مصاحبه به شرح مندرج در سایت پردیس های دانشگاه تبریز اعلام می گردد.

داوطلبان محترم لازم است ابتدا طبق اطلاعیه بعدی با ورود به سامانه بارگذاری مدارک نسبت به بارگذاری مدارک آموزشی،پژوهشی و تحصیلی و شخصی اقدام نمایند و سپس در تاریخ های  تعیین شده برای مصاحبه (برخی بصورت مصاحبه مجازی و برخی بصورت حضوری) حضور داشته و در صورت حضوری بودن مصاحبه اصل و کپی مدارک و سوابق آموزشی و پژوهشی خود را به همراه فرم ارزیابی مصاحبه ارائه نمایند.

لازم به ذکر است تاریخ اعلام شده برای مصاحبه قطعی بوده و عدم شرکت در مصاحبه به منزله انصراف از آزمون اختصاصی تلقی خواهد شد.

*نشانی اینترنتی اطلاعیه مرحله دوم (مصاحبه علمی،آپلود مدارک و بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی):