اعطای جایزه علمی البرز به دو دانشجوی دانشگاه تبریز

۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۶ کد : ۱۲۳۷۸ اخبار

در پنجاه و هشتمین همایش ملی جایزه «بنیاد البرز»، دو دانشجوی دانشگاه تبریز منتخب دریافت جایزه علمی البرز شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، درهمایش ملی نخبگان پنجاه و هشتمین سال جایزه بنیاد البرز که به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، به صورت ویدئو کنفرانس و همزمان در مراکز استان‌های کشور برگزار شد و در تبریز نیز از 6 دانشجوی برگزیده استان از جمله دو دانشجوی برگزیده دانشگاه تبریز به نام های محمدرضا دانشور دانشجوی مقطع دکتری رشته مهندسی برق و قدرت و وحید مایلی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران گرایش سازه تجلیل بعمل آمد.

در کارنامه علمی، پژوهشی و آموزشی محمدرضا دانشور، منتخب این همایش تالیف سه عنوان کتاب، ارائه ۱۸ مقاله در مجلات علمی و کنفرانس‌های ملی و بین المللی، برگزیده جایزه شهید احدی و ورود بدون کنکور به مقطع دکتری سال ۹۷  دیده می شود.

تالیف یک عنوان کتاب، ارائه هفت مقاله در مجلات علمی و مدیرمسئولی یک نشریه تخصصی در حوزه عمران از جمله سوابق علمی و آموزشی وحید مایلی دیگر برگزیده جایزه بنیاد البرز است.

همچنین، وحید مایلی، عناوین دانشجوی نمونه کشور در سال 98، برگزیده جایزه بزرگ علمی دانشجویی در سال 97، دانشجوی نمونه دانشگاه در سال 98، دانشجوی استعداد درخشان و دانش آموخته رتبه 1 در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، برگزیده جایزه شهید احدی و ورود بدون آزمون به مقطع دکتری سال 99 را در کارنامه خود دارد.

همین گزارش حاکی است؛ جایزه بنیاد البرز که از آن به عنوان نوبل ایرانی یاد می شود، هر ساله به نخبگان، پژوهندگان، دانشجویان، دانش آموزان و ممتازان حوزه علمیه به یاد واقف زنده یاد حسینعلی البرز اعطا می شود.

بنیاد البرز در سال ۱۳۴۲ توسط «مرحوم حسینعلی البرز» با هدف اشاعه فرهنگ علمی کشور تاسیس شده و در سال ۱۳۵۷ نیز به عنوان وقف علمی، به فعالیت‌هایش تداوم بخشید.

لازم به ذکر است در پنجاه و هشتمین سال جایزه بنیاد البرز ۵۸ نخبه کشور در ۱۷ استان کشور برتر شناخته شدند.