برگزاری اولین آزمون جامع دکتری با استفاده از سامانه LMS در دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز

آزمون جامع دکتری گروه آب و هواشناسی با استفاده از سامانه LMS در دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر بهروز ساری صراف  رئیس دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز در این ارتباط گفت: این ازمون به خاطر شیوع ویروس کرونا در جامعه و برای حفظ سلامتی اساتید و دانشجویان مقطع دکتری، گروه آب و هواشناسی این دانشکده، امتحان مذکور به صورت مجازی برگزار کرد.

به گفته وی این اولین تجربه برگزاری آزمون جامع دکتری به صورت مجازی بود که با رضایت مندی تمامی اساتید و دانشجویان شرکت کننده روبرو گردید.

رئیس دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز اضافه کرد: این آزمون با همکاری مدیریت گروه آموزش های آزاد و مجازی این دانشگاه با استفاده از سیستم LMS و به دو صورت کتبی و مصاحبه (تصویری ) برگزار گردید که دانشجویان بعد از پاسخگویی به سئوالات کتبی برای مصاحبه به  صورت ویدئو کنفرانس به سئوالات اساتید گروه جواب دادند و مورد ارزیابی قرار گرفتند.