دیدار صمیمانه جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه تبریز با شاعر خطه آذربایجان

جمعی از مدیران دانشگاه تبریز و اعضای هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی مرند با استاد حسن رحمانی شاعر خطه آذربایجان دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز در این محفل صمیمی که در منزل وی صورت گرفت، پیام دکتر مجیدی رییس دانشگاه تبریز توسط  دکتر نظیری رئیس دفتر وی ابلاغ شد.

همچنین در این محفل گرم و صمیمی به پاس زحمات و تلاش ادبی و فرهنگی استاد حسن رحمانی تقدیر بعمل آمد.

در این دیدار فرهنگی و اجتماعی، دکتر شهامت رئیس جدید دانشکده فنی و مهندسی مرند و دکتر باقری عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی مرند، بابازاده مسئول روابط عمومی، دکتر نظیری رئیس دفتر، طاهری از پژوهشگران دانشکده ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه تبریر و علیزاده مسئول دفتر و روابط عمومی دانشکده فنی و مهندسی مرند حضور داشتند.

یادآور می شود: حسن رحمانی متولد و ساکن روستای «شوردرق» شهرستان مرند است که براثر تصادف رانندگی ‌قطع نخاع شده است.