اولین جلسه شورای راهبردی پردیس های دانشگاه تبریز در سال ۹۹ برگزار شد

اولین جلسه شورای راهبردی پردیس­های دانشگاه تبریز با حضور ریاست دانشگاه و اعضای شورا در تالار علامه جعفری دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز در ابتدای این نشست دکتر میر رضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر از مقام شامخ شهید دکتر بهشتی تجلیل نمود.

دکتر مجیدی ضمن تشکر از اقدامات ارزنده صورت گرفته در پردیس های دانشگاه تبریز در سال های اخیر از زحمات رئیس پردیس ­های دانشگاه تبریز و پرسنل آن تشکر نموده و ابراز امیدواری نمودند با توجه به تحولات اخیر در سیستم آموزشی و فراهم شدن زیرساخت های آموزش مجازی بتوانیم از پتانسیل آموزش مجازی جهت جذب دانشجویان بیشتر داخلی و خارجی استفاده نمائیم.

دکتر مجیدی ضمن تاکید بر اینکه در برنامه ­ریزی ­های آتی مسئولین پردیس کسب هویت مستقل برای پردیس و استفاده از نیروهای نخبه و اساتید جدید مورد توجه قرار گیرد افزود: جذب همکاران جدید علاوه بر فراهم نمودن فرصت همکاری با نخبگان جوان و فارغ ­التحصیلان دانشگاه­ ها موجب پشتوانه سازی در زمینه تامین نیروی انسانی مورد نیاز دانشگاه برای سال های آینده می­ گردد.

در ادامه نشست دکتر محمد تقی اعلمی، معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی دانشگاه تبریز ضمن تشکر از زحمات همکاران پردیس، بخش عمده افزایش میزان درآمد اختصاصی دانشگاه را نتیجه فعالیت­های مثبت صورت گرفته در پردیس­های دانشگاه تبریز دانست و ابراز امیدواری نمود با گسترش خدمات آموزشی و رفاهی برای دانشجویان زمینه جذب هرچه بیشتر دانشجویان خارجی فراهم گردد.

دکتر اعلمی همچنین با اشاره به وجود هیئت علمی متخصص و پتانسیل­های موجود منطقه جلفا در زمینه پژوهش­های زمین شناسی افزود: جذب دانشجو و برگزاری همایش­های علمی در این زمینه موجب بهر­گیری از توانمندی های بالای طبیعی و اقتصادی منطقه و پیشبرد اهداف دانشگاه می ­گردد.

در ادامه این جلسه دکتر سید صمد حسینی رئیس پردیس­های دانشگاه تبریز ضمن تقدیر ازهمکاری تمامی واحدهای دانشگاه بالاخص حرکت جهادی همکاران پریس های دانشگاه در زمینه پیشبرد اهداف کمی وکیفی پردیس­های دانشگاه افزود: شرایط ایجاب می­نماید مسئولین محترم دانشگاه با توجه به موقعیت خاص پردیسهای دانشگاه تبریز دربرخی تصمیم گیری­ها انعطاف پذیری داشته باشند.

دکتر حسینی ضمن درخواست از اعضای شورای راهبردی در زمینه ارائه پیشنهادات و انتقال تجارب موفق و مفید سایر دانشگاه­ها زمینه بهبود کیفیت خدمات آموزشی ورفاهی درپردیس­های دانشگاه تبریز را فراهم آورند.

رئیس پردیس­های دانشگاه تبریز ضمن ارائه گزارش عملکرددر زمینه امورآموزشی، رفاهی و دانشجوئی افزود: افزایش تعداد دانشجویان، عقد قرارداد با راه آهن جمهوری اسلامی (شرکت رجاء)جهت انتقال روزانه و مستمردانشجویان به جلفا و بالعکس ، پیگیری اخذ پروانه ساختمانی جهت احداث ساختمان 10 طبقه دارای 120 واحد وپیگیری حصارکشی زمین 9 هکتاری دانشگاه در جلفا  را از اقدامات سالهای اخیر پردیس­ های دانشگاه برشمرد.

در ادامه جلسه موضوعات مختلف آموزشی، رفاهی، دانشجوئی و برنامه های مورد نظر برای سال آینده مورد بحث قرارگرفت و اعضای شورای راهبردی پیشنهادات و راهکارهای خود را در زمینه بهبود امور و پیشبرد اهداف دانشگاه بیان نمودند و برخی از پیشنهادات به تصویب رسید.