هم خوانی شعر شاعر دانشگاه تبریز در دیدار مردم تبریز با مقام معظم رهبری

شعر ابراهیم قبله آرباطان، شاعر دانشگاه تبریز در دیدار مردم تبریز با مقام معظم رهبری به مناسبت 29 بهمن همخوانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در دیدار سالانه مردم آذربایجان با مقام معظم رهبری به مناسبت قیام مردم تبریز در ۲۹ بهمن ۱۳۵۶ حدود سه هزار نفر از قشر‌های مردم حضور  یافتند  که در این دیدار، شعر  قبله آرباطان، همکار مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز همخوانی شد.

اضافه می نماید: تالیف 5 جلد کتاب شعر، کسب بیش از 200 عنوان برتر بین المللی، ملی و منطقه ای، دبیری کانون شعر کارکنان دانشگاه تبریز، سرودن سرودهای مختلف از جمله سرود ملی آزادگان ایران و دوبار شعرخوانی در محضر مقام معظم رهبری، از جمله فعالیت های ادبی وی می باشد.

شایان ذکر است: این سرود توسط حوزه هنری آذربایجان شرقی تولید و توسط گروه های تواشیح طارق و بشری، آهنگسازی و اجرا شده است.