گشایش نمایشگاه کتاب با محوریت انقلاب در دانشگاه تبریز

نمایشگاه کتاب با محوریت انقلاب اسلامی امروز با حضور رئیس و جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه تبریز در کتابخانه مرکزی این دانشگاه گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر رسول زوارقی، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تبریز در این ارتباط با بیان اینکه این نمایشگاه در طول چند سال اخیر هر ساله به مناسبت دهه فجر برای علاقمندان دایر می شود، اظهار داشت: امسال در این نمایشگاه حدود 1000 عنوان کتاب و سایر اسناد با موضوع انقلاب در قالب مجموعه کتب منتشر شده در این حوزه، رساله دکتری و پایان نامه ارشد و سایر اسناد مرتبط برای بازدید علاقمندان به نمایش گذاشته شده است.

به گفته وی این نمایشگاه در سال جاری هم به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بیشتر به منظور آشنایی و ارایه آخرین کتب و دیگر اسناد منتشر شده در حوزه انقلاب بوده است.

یادآور می شود: این نمایشگاه تا 30 بهمن ماه همه روزه از ساعت 8 صبح تا  20 بعد از ظهر برای بازدید علاقمندان دایر است.

بر پایه همین گزارش؛ در دهه فجر همزمان با سراسر کشورمان در دانشگاه تبریز نیز با غبار روبی و عطر افشانی مرقد مطهر شهدای گمنام این دانشگاه، اجرای انواع برنامه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و ورزشی و ... از سوی واحدهای مختلف آغاز شده است.