انتخاب مدیر امور فناوری دانشگاه تبریز به عنوان پژوهشگر جوان برجسته

۲۴ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۱ کد : ۱۱۰۹۰ اخبار

مدیر امور فناوری دانشگاه تبریز، از سوی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران به عنوان پژوهشگر جوان برجسته در سال 98 معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر بهنام محمدی ایواتلو دانشیار دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و مدیر امور فناوری دانشگاه تبریز از سوی فرهنگستان علوم به عنوان پژوهشگر جوان برجسته در رشته مهندسی برق و کامپیوتر  در سال 98  در گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران برگزیده شده است.

در همین راستا قرار است از وی در اوایل اسفندماه سال جاری در محل فرهنگستان به خاطر کسب این موفقعیت تجلیل بعمل آید.

یادآور می شود: دکتر بهنام محمدی ایواتلو دانشیار دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و مدیر امور فناوری دانشگاه تبریز، جزو دانشمندان یک درصد دنیا است که دارای سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی درخشانی در کارنامه خود دارد.