نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی سرزده از سرای دانشجویی ولیعصر دانشگاه تبریز بازدید کرد

به مناسبت روز دانشجو حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی دیشب به صورت سرزده از سرای دانشجویی ولیعصر دانشگاه تبریز بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، امام جمعه شهر تبریز در این بازدید ضمن گفت وگویی صمیمی با جمعی از دانشجویان این سرای دانشجویی، شام نیز مهمان و همسفره این دانشجویان بود.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی در این آیین همچنین ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این سرای دانشجویی و گفت و گو با دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی با آخرین وضعیت رفاهی و تحصیلی آنان نیز آشنا شد،

یادآور می شود: ظهر 13 آبان در آستانه روز دانشجو نیز امام جمعه شهر تبریز با حضور در دانشگاه تبریز با دانشجویان این دانشگاه دیدارصمیمانه داشت.

بر پایه همین گزارش؛ در حال حاضر بیش از 24 هزار دانشجو در دانشگاه تبریز مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد نزدیک 6 هزار نفر در سراهای دانشجویی ساکن هستند.