انتصاب عضو هیات علمی دانشگاه تبریز به عنوان معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

دکتر محمد اسدپور، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتردانشگاه تبریز به عنوان معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر اسدپور، استادیار دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز است که از جمله سوابق اجرایی و مدیریتی وی می توان به مدیر داخلی مجله مهندسی برق (علمی-پژوهشی)، عضو کمیته علمی بیست و هشتمین کنفرانس مهندسی برق ایران، موسس آزمایشگاه تلویزیون صفحه گسترده با عیب گذاری میکروپروسسوری، عضو کمیته داوران چهارمین کنفرانس مهندسی مخابرات ایران، عضو کمیته داوران طرح‌های نوآور و دانش‌بنیان، عضو کمیته داوران کنفرانس ICEIA2016 دانشگاه تبریز و ... اشاره کرد.