کسب رتبه نخست یکی از استارت آپ های مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز

۲۹ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۲ کد : ۱۰۶۷۷ اخبار

یکی از استارت آپ های مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز رتبه نخست حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نمایشگاه رینوتکس 98 را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، استارت آپ برادران نارونی از دانشگاه تبریز، رتبه نخست حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نمایشگاه رینوتکس 98  هفتمین جشنواره نوآوری و فناوری ربع رشیدی را به خود اختصاص داد.

برپایه همین گزارش؛ اپلیکیشن اپ داک اپلیکیشن "درخواست خدمات و تعمیرات در محل" در تبریز است که تمامی خدمات از جمله خدمات پزشکی، خدمات آموزشی، تعمیرات لوازم منزل، خدمات نظافت و شستشو، خدمات حقوقی، خدمات پیرایش، خدمات دکوراسیون و معماری، تعمیرات و خدمات خودرو در منزل و ... را از طریق اپلیکیشن اپ داک قابلیت نصب برای اندروید از بازار و نسخه ios را دارد.

برادران نارونی با شرکت "نارون آراز ایپک" مستقر در مرکز رشد و فناوری دانشگاه تبریز در دومین سال حضور خود در این مرکز، موفق به کسب رتبه نخست شده اند.